maaliskuuta 25, 2011

Japani - eriparisuuden maa

hehe ekat näkymät ü
Ensivaikutelma Japanista oli odotettua parempi. Oon huomannut nyt tässä kuluneiden päivien aikana, et miten negatiivisin odotuksin olin oikeesti lähteny matkaan, johtuen luultavasti muiden ihmisten kuumotteluista ja äskettäisistä kamalista tapahtumista Japanissa.
 So far ainoa negatiivinen asia mistä voin mainita on putket meiän hotellihuoneen vessassa, joista tipahtaa äänekkäästi muiden asukkaiden tarpeet alas.

Junaan päästyämme, kateltiin kikseissä maisemia ja siitä hetkestä lähtien, kun näin ekaa kertaa todellatodellatodella tiheään rakennettuja asumuksia, niin mielessä on pyörinyt tasan yksi lause niistä:
Japani on eriparisuuden maa. Jokainen asumus on erilainen, jotkut talot ovat kuin suoraan itä-helsingin slummeista, kun taas naapurista saattaa hyvinkin löytyä tarkkaa arkkitehtuurin luomusta.. Se on mielenkiintoista ja jokseenkin todella omituista.



Nämä kuvat on siis otettu junasta matkalla kohti Hotelliamme, joka sijaitsee Shin-Imamiyassa, pari pysäkkiä Nambasta, siis Osakan menomestasta ;) Junamaisemaa kehystivät usvaiset ja kauniit vuoret.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti